Welkom bij Groei & Bloei

Welkom bij G&B afdeling Hilversum en Wijdemeren!

Onze afdeling organiseert diverse lezingen, excursies, workshops en plantenruildagen. Deze website houdt u op de hoogte van al onze tuinactiviteiten. Kijk in onze jaaragenda

Dringend hulp in het bestuur gezocht

Een vereniging als de onze kan niet zonder de inzet van de eigen leden. Als we onze activiteiten willen kunnen blijven organiseren hebben we uw hulp hard nodig.

We hebben een gezellig en goed functionerend bestuur dat altijd enthousiast bezig is om leuke bezigheden te bedenken. Nieuwe inbreng is daarbij belangrijk. U kunt aangeven waar u wilt helpen, bijv. meehelpen om de nieuwsbrief te maken of een activiteit organiseren danwel begeleiden. Het maakt niet uit wat u wilt doen, maar versterking van het bestuur is essentieel voor het voortbestaan van de club.

Het is belangrijk dat we op sterkte blijven. We vragen u daarom dringend te reageren op info(at)hilversum.groei.nl

Lezing door Brian Kabbes, donderdag 9 februari 2023

meer informatie

Workshop vogelhuis timmeren, donderdag 23 februari 2023