Kerstworkshop bij de Sperwershof 22 december

De Kerstworkshop wordt ook dit jaar weer gehouden bij de Sperwershof te ‘s-Graveland op donderdagmorgen om 10.00 uur tot circa 12.00 uur.
Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke materialen, al het groen komt uit Nederland en een deel zelfs uit Loosdrecht. Tijdens de cursus ruik je hars, conifeer en spar. Heerlijk. En natuurlijk iets lekkers in de pauze en punch na afloop. Een feestje…..
Wij gaan het ultieme rode kerststuk maken. Een gezellig stuk met veel rode materialen, zoals ilexbessen, rode skimmia, rood lint, eucalyptus (met een kleurtje) , rode appels, klein en groot, kangeroepoten en wat katjes om het springerig te maken. En omdat het Kerst is krijgt iedereen ook een paar gouden sterren.
Om deze cursus niet duurder te maken dan nodig, vragen we aan elke cursist om een mooie kom, schotel of bord van thuis mee te nemen, een schaal op een voetje is ook heel leuk. Voor kom/schaal denken we aan een maximale diameter van 20 cm. Een schaal of bord mag groter zijn dan blijft de rand zichtbaar. Kijk goed naar je eigen servies, oude schalen zijn ook prachtig.

Wanneer: donderdagmorgen 22 december a.s. Om 10.00 uur.
Waar: Sperwershof, Noordereinde 52 te ‘s-Graveland.
Kosten: Leden €37,50, niet-leden €45,00. In het cursusbedrag zijn alle materialen   (behalve de schaal, kom of schotel), koffie en thee met iets lekkers inbegrepen.
Aanmelden: Uiterlijk 15 december a.s. bij janneke.beeltje(at)gmail.com  of telefonisch 035 6563208.
Meenemen: Snoeischaar , schaal, kom of schotel.
Betaling: Graag op deze ochtend voor aanvang met gepast geld.
Het zou fijn zijn als u iets eerder aanwezig kunt zijn, zodat wij op tijd kunnen beginnen.