Lezing 'Vlinders' door Hans van Oosterhout

Helaas is deze lezing afgelast

Dinsdagavond 24 maart hebben wij Hans van Oosterhout bereid gevonden om bij onze afdeling een presentatie te geven over een van zijn grote passies nl.: Vlinders

De meeste van ons herkennen wel een of een paar van de vele rond fladderende dagvlinders. Maar hoe heten deze insecten. Welke naam hebben ze. Waar overnachten ze, waar leven ze van? En ..... heeft u wel eens vlinders 's nachts zien vliegen ?
Allerlei vragen waar Hans ons antwoord op kan geven. Maar Hans geeft ook suggesties over planten die wij in onze tuin kunnen zetten, waardoor wij onze fladderaars kunnen helpen in hun levensonderhoud.
Wij ontvangen u met veel plezier en neem vrienden, kennissen en geïnteresseerden mee!!!!!!

Wanneer: Dinsdagavond 24 maart a.s.
Waar: Bethlehemkerk Hoek Diependaalselaan/ Melis Stokelaan. Parkeren: Melis Stokelaan
Aanvang: 20.00 uur
Entree: Leden: € 3,50 Niet leden: € 5,00 Dit is incl. een kop koffie/thee/chocomelk of frisdrank.