Beste leden

Met het voorjaar in het vooruitzicht  kunnen we weer volop aan de slag met zaaien, stekken en verpotten en daar is veel potgrond voor nodig. Om onze planten optimaal te laten groeien is de kwaliteit van deze potgrond belangrijk.  Hiervoor hebben wij een mooie ledenaanbieding.

Speciaal voor Groei & Bloei is een kwaliteitsmengsel (voorzien van RHP-keurmerk) samengesteld, afgestemd op de Nederlandse tuin om zoveel mogelijk voeding te geven en zo weinig mogelijk kans op vluchtig onkruid.

Wat zit er dan in deze potgrond?

Groei & Bloei potgrond heeft 4 belangrijke bestandsdelen:

Tuinturf:  de basis voor luchtige grond en ideaal voor grondverbetering

Witveen: nog luchtiger dan tuinturf en zorgt voor meer water en voedingsopname

Kokos:    klinkt niet in en zorgt voor een groot water absorberend vermogen van de grond

Osmocote: 6 maanden lang extra voeding voor de grond

Deze mix kost bij de tuincentra gemiddeld € 7,00 per zak.  Wij bieden u deze potgrond aan voor €5,00 per zak van 40 liter.

De voorraad is bepekt dus laat snel een reactie achter op info(at)hilversum.groei.nl  op=op

Met vriendelijke groet

Groei & Bloei afdeling Hilversum/Wijdemeren