De laatste workshop van 2018: de Kerstworkshop

De kerstworkshop wordt dit jaar weer gehouden bij de Sperwershof te ‘s-Graveland op vrijdagmiddag 21 december 2018 van 14.00 tot 16.30 uur onder leiding van Ineke van Dee.  Het kerststuk kan zowel langwerpig als rond worden opgestoken. Het is een pittig stuk qua kleur, behalve met groen, werken we met fel rode kornoeljetakken, rood blad, fijnbladige hulst en in het hart komen twee rode amaryllus-bloemen. De schaal is van kunststof, thuis kan het op een andere schaal worden gezet.

Bij aanvang van de cursus staat er koffie of thee klaar, halverwege pauzeren we nogmaals voor koffie of thee met iets lekkers.

Wanneer:      Vrijdagmiddag 21 december 2018 van 14.00 tot 16.30 uur.

Waar:           Sperwershof, Noordereinde 52, 1243 JH ’s-Graveland.

Kosten:        € 35,-- voor leden niet-leden betalen € 39,50. In het cursusbedrag zijn alle materialen, Koffie of thee en iets lekkers inbegrepen.

Aanmelden:  Uiterlijk 13 december a.s. bij

janneke.beeltje(at)gmail.com of telefonisch 035-6563208

Betaling:       Graag deze ochtend voor aanvang met gepast geld. Het is fijn als u iets eerder aanwezig kunt zijn, zodat wij op tijd kunnen beginnen.

Meenemen:    Een snoeischaar

herfstbladeren