"Stoer in de Schaduw" op Pinetum Blijdenstein

Ook dit jaar organiseert Groei & Bloei afd. Hilversum/Wijdemeren i.s.m. Pinetum Blijdenstein de (half)schaduwplantenmarkt  "Stoer in de Schaduw" ,ditmaal op zaterdag    1 juni 2019. Bij deze markt ligt de nadruk op planten die goed te gebruiken zijn in de schaduw en de halfschaduw. Er komen diverse plantenverenigingen en kwekers om ons te laten zien wat er mogelijk is in de schaduw en halfschaduw. Het is elk jaar weer erg gezellig met veel plantenmensen. Bij het bezoekerscentrum zijn versnaperingen te krijgen en rond de markt is voldoende zitplek om even rustig met een kopje koffie/thee van het geheel te genieten.

Het jaar 2019 staat voor Pinetum Blijdenstein en enkele andere botanische tuinen in Nederland in het teken van 'Beter met Planten' en ook tijdens onze markt kunt u om     14.00 uur meelopen met een rondleiding langs de geneeskrachtige bomen en planten in de tuin.

Deelnemers in 2019 zijn tot nu toe:

*Kwekerij 'De Jonkheer'uit Mantgum, www.dejonkheer.com

*Ria Moors 'De Tuinplant'

*Wico Planten, www.wicoplanten.nl

*Bart Wortelboer, Schaduwplanten

*Nederlandse kring van Fuchsiavrienden, afd Gooi, www.fuchsiavereniging.nl

*Nederlandse Varenvereniging, www.nederlandse-varenvereniging.nl

*The Natural World,   www.naturalworld.nl

Donateurs van het Pinetum en leden van Groei & Bloei hebben gratis toegang. Voor anderen is de toegang €2,50.

Wanneer: zaterdag 1 juni 2019, 10-17 uur

Waar:       Pinetum Blijdenstein, van der Lindenlaan 125, Hilversum